.
News Image

Duck Sauce kondigt debuut album 'Quack' aan

Het DJ team A-Trak en Armand Van Helden traden voor eerst op de voorgrond als Duck Sauce in 2009 met hun debuut single aNYway.

Het DJ team A-Trak en Armand Van Helden traden voor eerst op de voorgrond als Duck Sauce in 2009 met hun debuut single aNYway. Een jaar later braken ze op wereldschaal door met de hit single Barbra Streisand. De video clip bracht enkele muzikale legendes in beeld zoals Kanye West, Pharrell Williams, ?uestlove, DJ Premier, Chromeo, Santigold and Ezra Koenig of Vampire Weekend. In slechts enkele maanden tijd verzamelde de clip miljoenen views op YouTube. Vandaag betekent dat meer dan 70 miljoen views, #1 chart posities in 12 landen, een Glee cover en zelfs een Grammy nominatie voor 'Best Dance Recording'.

In 2011 lieten de heren een nieuwe knaller op de wereld los, nl. Big Bad Wolf, goed voor een VMA nominatie. In afwachting van hun eerste debuut album bracht Duck Sauce It's You naar radio en ook deze is goed voor een VMA nominatie voor 'Best Music Video' in 2013.

Op 11 april ligt het langverwachte album Quack in de winkel! Duck Sauce's debuut studio album is sterk beïnvloedt door hip-hop, house, disco en humor. Quack neemt je mee op een euforische reis door het land van Duck: een rijke ervaring van pop en elektronische dance. Tot op heden beschermen beide heren het mysterie rond Duck Sauce door enkele geringe live optredens, ofschoon in het gezelschap van een 20 meter hoge opblaasbare badeend. Komende zomer staan ze op het Coachella festival! Het album van Duck Sauce verschijnt op 11 april aanstaande.

Bio van Duck Sauce

Meer Over:

Duck Sauce