.
News Image

Dubbele pech voor Frank Van Erum

“Het coronavirus treft ons gezin twee keer.”
Frank Van Erum geeft in een gesprek met weekblad Primo toe dat zijn gezin tweemaal getroffen wordt door het coronavirus. De voormalige Thuis-acteur heeft niet alleen zijn werk als acteur moeten opschorten, maar zag ook zijn eigen theaterzaal in Hamme noodgedwongen de deuren sluiten. Het inkomstenverlies is één van de manieren waarop het gezin getroffen wordt door het coronavirus…
De echtgenote van Frank Van Erum is echter huisdokter en zij wordt dan weer op een heel andere manier met de pandemie geconfronteerd. Net daarom weet Frank Van Erum zijn financieel verlies dan ook te plaatsen. “Ik vind niet dat ik het recht heb om te klagen,” aldus Frank Van Erum in Primo. “Er zijn mensen die veel meer redenen hebben dan ik.”
Zo zag de acteur onlangs iemand bij de apotheek die haar medicatie niet kon betalen. En denkt Frank Van Erum natuurlijk ook aan de mensen die een partner of familielid verloren door het virus. “Dat is helaas niet van voorbijgaande aard zoals mijn problemen,” beseft de acteur maar al te goed.
Ondertussen is Frank Van Erum voor de volle honderd procent huisman geworden. “En ik doe dat met veel plezier en overtuiging,” aldus de acteur.