.
Tatyana Beloy
zaterdag 1 juli 2023

Drukke zomer voor Tatyana Beloy: 'Hier ben ik gek van'

Musicalstage SupaStar gaat weer van start.

De spanning neemt weer toe bij Tatyana Beloy, dat is een jaarlijks weerkerend fenomeen. De reden? Tatyana Beloy is de trotse oprichtster en drijvende kracht achter SupaStar en zij starten maandag weer met de zomerstages.


Tatyana is actrice en presentatrice, maar bovenal is ze gek op musicals. De kennis, passie en liefde voor de magische wereld van de musical die Tatyana door de jaren heen heeft opgebouwd, deelt ze graag met anderen. Hieruit ontstond de musicalstage SupaStar. Ondertussen is SupaStar al véél meer dan enkel een musicalstage.

SupaStar verbindt talent en helpt dromen waarmaken! "Samen met onze deelnemers, vrijwilligers, docenten, ... willen wij samen de mooiste dingen creëren en anderen inspireren. Vanuit onze jarenlange ervaring met musicalstages ontstond de missie om een groter podium te bieden aan jonge en piepjonge artiesten. Iedereen van 6 tot 25 jaar oud is bij ons welkom. “Everybody is a star” is ons credo en daar gaan we 100% voor!", vertelt Tatyana enthousiast.

"Als rasartiesten weten wij hoe ontzettend belangrijk een motiverende omgeving, inspirerende voorbeelden en een goed gevoel zijn om écht te geraken waar je wil. Daarom doen we er alles aan om onze Supastars een waanzinnige ervaring en professionele ondersteuning te bieden."

Tijdens de zomer organiseert Tatyana 4 weken SupaStar. Elke dag komen influencers, TikTokkers, BV's, musicalartiesten... langs om inspirerende workshops te geven aan jongeren. Onder hen Francisco Schuster, Lotte Stevens, Helle Vanderheyden, Laura Tesoro, Jamie-Lee Six, Sarah Bossuwé en Steffi Merci. Deze stages gaan door in Het Scoutshuis, Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen

Nieuw dit jaar is de SupaStar mini, een vijfdaags exclusieve zomerstage voor de jongste SupaStars van 3-5 jaar in Edegem. "Tijdens de zomervakantie organiseren we twee weken SupaStar mini, op maat voor peuters en kleuters. Tijdens de week van 10 juli en 14 augustus 2023 kunnen de jongsten zich tussen 9 en 16 uur uitleven in basisschool Olfa 't Plein, Pieter Van Malderplein 8, 2650 Edegem.

Voor meer info kan je terecht op www.supastar.be .

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy