.
News Image

Drukke tijden voor Roos Van Acker

Ook als docente was het aanpassen in deze tijden.


Roos Van Acker is al enkele jaren docente aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen waar ze mondelinge communicatie geeft aan de studenten die ‘Media en Entertainment Business’ volgen.



Aangezien alle fysieke lessen afgelast werden omwille van de coronacrisis moet Roos Van Acker nu zo’n 180 video-inzendingen bekijken.



“Voor mijn vak moeten de studenten normaal gezien een tv-format pitchen dat ze zelf bedacht hebben in opdracht van een productiehuis. Nu we elkaar niet fysiek kunnen zien, heb ik al mijn studenten gevraagd om hun presentatie zelf op te nemen en mij door te sturen. Ik weet wat gedaan de komende weken,” lacht de voormalige presentatrice.



Ook voor docenten was de coronacrisis een hele aanpassing. “Alles moest digitaal, ik heb mijn lockdowndagen vooral doorgebracht met videochatten met mijn studenten. Ik was blij met die optie, zo kon ik steeds opnieuw vragen hoe het met hen was, hen een hart onder de riem steken en motiveren om door te zetten, hoe moeilijk ook,” aldus Roos Van Acker in Story.


Bio van Roos Van Acker

Meer Over:

Roos Van Acker