.
News Image

Driehonderd luisteraars gaan de lucht in met JOE fm

Maar er zijn mensen die niet mee mogen, helaas.....

Maar er zijn mensen die niet mee mogen, helaas..... en dat zijn Elke en Tess want zij zijn zwanger. Vliegen is te gevaarlijk maar het goede nieuws is dat er nu extra plaats is in twee ballons.

JOE fm wordt vijf en is de uitdaging van haar luisteraars aangegaan om tegen 1 april de grootste hit van Nena tot leven te brengen met 99 échte Luftballons. Binnen- en buitenlandse ballonvaarders reageerden enthousiast op de uitnodiging om mee te varen op het vijfde verjaardagsfeest van JOE. Vandaag konden Raf Van Brussel en Leen Demaré in hun programma De Spits bevestigen dat er 99 luchtballonnen gevonden zijn.

Burgemeester Koen Loete van Eeklo stelde de terreinen van de Meetjeslandse Balloonmeeting ter beschikking. Op zaterdag 29 maart zullen 99 luchtballonnen opstijgen in Eeklo. Als het weer te slecht blijkt, zullen er nieuwe pogingen ondernomen worden in de weekends van 5 en 12 april.

Vanaf maandag 17 maart maken de luisteraars twee weken lang kans om een plekje in één van de 99 Luftballons te verzilveren. In totaal krijgen driehonderd luisteraars de kans om mee te vliegen. Alle informatie is te vinden op http://www.joe.be