.
Sandrine Andre in Familie - aflevering 6950
donderdag 21 april 2022

Drama voor Véronique in Familie?

De fantasie van de fans is groot

De kracht van sociale media moet je nooit onderschatten, zeker niet als je meespeelt in één van de langstlopende soaps op de Vlaamse televisie. Sandrine André, die het personage van Veronique vertolkt in de VTM-soap Familie, postte onlangs een foto van zichzelf langs een lege rijweg. Niets bijzonders zou je denken, maar oplettende fans van de soap weten dat er op het moment van posten opnames plaatsvonden voor de seizoensfinale van Familie.

Op sociale media rijzen nu volop speculaties en theorieën over wat er precies met Veronique staat te gebeuren. Dat er opnames waren, daar is iedereen het unaniem over eens. Dat Veronique vrijwel zeker in die opnames voorkomt, kan afgeleid worden uit haar outfit, die ze even daarvoor ook droeg op een foto die genomen werd op de set. Dat kunnen we lezen in TV Familie.

De fans laten alvast hun fantasie de vrije loop. Sommigen herkenden zelfs de autoweg, die zich in de buurt van Sint-Truiden zou bevinden. “Ik was daar vandaag in de buurt en alles was afgesloten, ik moest helemaal omrijden”, reageert iemand. Een andere oplettende kijker stelt dat zo'n weg enkel kan afgesloten worden als het gevaarlijk zou zijn voor andere weggebruikers. “Het gaat dus niet gewoon over een platte band. Wellicht is Veronique betrokken bij een actiescène, zoals een achtervolging, een ontvoering of een zwaar verkeersongeval”, stelt deze fan. Hoe het precies zit, zullen we pas eind juni weten.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sandrine André

Meer Over:

Sandrine André