.
Barman Bram uit First Dates
zaterdag 8 mei 2021

Drama voor Bram uit First Dates en zijn vrouw

Zij hebben net twee kindjes verloren.

Zondag 2 mei zal nooit meer een leuke dag worden ten huize Bram Van Geert en zijn vrouw Lien. Vorige zondag hebben zij namelijk twee kindjes verloren, dat schrijft Bram op Instagram.

"Liefste August & Camille, toen we eind vorig jaar het nieuws kregen dat we mama en papa gingen worden, kon onze wereld niet meer stuk. Geluk, vreugde, euforie en maar stoefen over jullie naar de buitenwereld", zo start de emotionele maar tegelijkertijd ook moedige post van Bram.

Lien en Bram waren maar wat blij dat zij meteen een tweeling zouden krijgen. Alles leek goed te gaan. "We gaven jullie een naam, voelden jullie bewegen en schoppen en hadden zelfs van tevoren reeds een gevoel hoe jullie karakters zich zouden vormen. Het idee om deze zomer met twee het ziekenhuis binnen te stappen en samen met z’n viertjes als een fantastisch gezin naar buiten te gaan was een droom die zou uitkomen", gaat Bram verder.

Maar dan sloeg het noodlot toe. "Vorige maand werden we echter overvallen door angst en paniek. We werden nu al opgenomen in het ziekenhuis. Zo’n 3 maand te vroeg. Samen met alle artsen hebben we gestreden om jullie zo lang mogelijk in mama haar buikje te houden, om jullie zo sterk mogelijk te maken. Dit hebben we op een ongelooflijke manier 3 weken volgehouden. Maar nog steeds waren jullie te klein, nochtans zo perfect en zo volmaakt", schrijft Bram.

"Zondag 2 mei hebben we het ziekenhuis niet als gezinnetje mogen verlaten maar met jullie in ons hart. Voor altijd", besluit Bram Van Geert op Instagram.

Héél veel sterkte beste Lien en Bram.

Bio van Bram Van Geert