.
Ian Thomas
zaterdag 8 juli 2023

Drama treft zanger Ian Thomas

Sterkte!

Op muzikaal en relationeel vlak heeft zanger Ian Thomas zijn leven momenteel goed op de rails. Hij is een nieuwe weg ingeslagen door te kiezen voor het genre van de Nederlandstalige muziek en hij is inmiddels al zo’n zes jaar samen met z’n grote liefde Anna.

Toch is zijn leven niet een en al zonneschijn. Recent werd de jonge zanger zelfs getroffen door een drama toen zijn oma, die bijna 90 is, in het ziekenhuis belandde na een hersenbloeding: “Van het ene moment op het andere is haar hele rechterkant verlamd en kan ze zich niet meer verstaanbaar maken”, vertelt hij aan Dag Allemaal. “Zelfs slikken lukte niet meer.”

Ondanks de moeilijke tijden die zijn familie nu doormaakt, probeert Ian Thomas wel zijn m'n lach te bewaren. Voor zijn papa en opa die bedrukt op de ziekenhuisgang zitten. De hele familie is de laatste tijd ook veel dichter naar elkaar toegegroeid: “Mijn opa kan plots huilen bij mij, hij pakt me vast zoals hij nooit eerder deed. Dan denk ik: kijk, ook in verdriet zit schoonheid”, besluit de zanger hoopvol.

Bio van Ian Thomas

Meer Over:

Ian Thomas