.
News Image

Drama treft Stefaan Degand

Acteur verliest vrouw én ongeboren kind. 


Wat een dramatisch nieuws over acteur Stefaan Degand. We merkten woensdag op dat andere berichten op de Showbizz-Site over de acteur vaak gelezen werden. Vaak is dat een signaal dat iemand op radio of tv komt of dat er minder goed nieuws is. En dat laatste is helaas het geval. Het Laatste Nieuws weet de vrouw van de acteur aan de gevolgen van een bacteriële meningitis is overleden. Dat is op zich al dramatisch nieuws maar ook het ongeboren kind dat zijn vrouw Julie droeg, is overleden.



​Het moest een leuke periode worden voor Stefaan Degand: zijn vrouw Julie (31) was zwanger van haar tweede kindje. Het koppel had al een dochtertje Mila dat in het najaar van 2014 geboren werd. Een gezinsuitbreiding, daar kijkt ieder gezin naar uit. Julie - die in psychiatrisch ziekenhuis Stuyvenberg in Antwerpen werkte - bleef zelfs thuis van haar werk. Op de één of andere manier raakte Julie besmet met bacteriële meningitis​. Afgelopen weekend raakte zij in coma, enkele dagen later is zij overleden.



We kennen Stefaan Degand als acteur in onder andere De Ronde. Daarin speelde hij de rol van Dieter De Leus, een rol die hij bijzonder goed neerzette. Het was voor de acteur de start van veel uitdagende rollen. Degand was plots populair en kreeg de ene rol na de andere aangeboden. Zo was hij onder andere te zien in Code 37, Vermist, Clan, Connie & Clyde, De Ridder en vele andere reeksen. Verder mocht hij de rol van prins Laurent spelen in Albert II. Stefaan Degand dook ook op in De Slimste Mens Ter Wereld als jurylid.

We wensen Stefaan sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Bekijk hier foto's van Stefaan


Bio van Stefaan Degand

Meer Over:

Stefaan Degand