.
Thuis aflevering 5319
donderdag 8 december 2022

Drama op komst in ‘Thuis’

Alweer een dode?

De spanning kent weer zijn hoogtepunten in ‘Thuis’. De buurt rond de Dreef, Wittehoeve en Bar Madam is levensgevaarlijk als ze de statistieken mogen geloven. Het zou dus zomaar kunnen dat er binnenkort opnieuw een dode valt.

En dat zou dit seizoen als de zoveelste dode zijn in het rijtje. Zo overleed Leo aan een hartaanval, beviel Christine van sterrenkindje Finn, werd Tania vergiftigd en maakte Robrecht een dodelijke val. En dat allemaal op amper 10 maanden tijd.

Maar dat waren niet de enige overlijdens die we in ‘Thuis’ te verwerken kregen. Kobe stierf bij een fatale autocrash en drugsdealer Chris legde ook het loodje.

En nu lijkt ook Elke aan het einde van haar leven te komen. Zij ligt met een levercirrose in het ziekenhuis en het gaat helemaal niet goed met haar.

Joren lijkt dus binnenkort afscheid te moeten nemen van zijn moeder, en dat slechts enkele jaren nadat hij van zijn vader Bill al moest laten gaan.

Drie doden op zo’n korte tijd, het is behoorlijk pittig. “Maar de kijkers vragen er ook naar. Het verteltempo ligt al een hele poos een pak hoger dan enkele jaren geleden. Maar we willen elke dag in onze aflevering, die 24 minuten duurt, boeiende verhalen vertellen. Er moet dus veel gebeuren en dat zal zo blijven”, klinkt het bij de makers in Tv Familie.

Download onze app voor Android of iOS