.
Kat Kerkhofs
zondag 28 november 2021

Drama in Italië rond toekomstige zoon Dries Mertens

Het nieuws kwam in de Italiaanse pers

Kat Kerkhofs en voetballer Dries Mertens maakten enkele weken geleden het nieuws bekend dat ze zwanger waren van hun eerste kindje. Dat deden ze aan de hand van een mooie en emotionele video. Een video die ook de Italiaanse pers haalde. Dries is immers ontzettend populair in Italië, waar hij bij voetbalclub Napoli speelt.

“Dat het een jongen zou worden, ja, dat was daar groot nieuws. Dat hun Ciro (een populaire Italiaanse jongensnaam, en tevens ook de bijnaam van Dries) een kleine Ciro ging krijgen, dat haalde daar vlotjes de pers. Niet dat ze me daarmee lastig vallen: ik ben geen Italiaanse, ze vinden mij exotisch en sympathiek, meer niet”, licht Kat toe in Gazet van Antwerpen.

Maar Dries heeft het in ieder geval geweten. Overal waar het koppel op straat kwam na het nieuws werd Dries veelvuldig gefeliciteerd. “Dan stond ik daar en dacht ik: ‘Zeg, ik ben dat kind hier wel aan het dragen, hé. Maar dat kind is dus zijn zoon. Ik heb er eigenlijk niet veel mee te maken. Ik moet het gewoon baren”, lacht Kat.