.
Doriana La Monaca
zaterdag 24 februari 2024

Doriana verlaat Big Brother

Limburgse moet naar huis

Game over voor Doriana La Monaca. De Limburgse kreeg afgelopen week niet voldoende stemmen om in 'Big Brother' te blijven. Het was een niet-evidente strijd. Zij en Randy lagen na de Power Of Nomination van vorige week onder vuur, het stond in de sterren geschreven dat de andere bewoners wraak zouden nemen. Onterecht trouwens, want uiteindelijk kregen Doriana en Randy een vergiftigd geschenk in de handen gestopt. De fout die zij vorige week maakten was Ashley en Alice nomineren en die fout breekt Doriana nu zuur op.

We voorspellen een spannende week waarbij Ronahi, Randy en Dilano wel eens geviseerd zouden kunnen worden door het bondje van Ashley, Danny, Glenn, Alice, Jimmy, ....

Maar terug naar Doriana, zij heeft een vriendin voor het leven gevonden in het huis en dat is Ronahi. Het klikte bijzonder goed tussen die twee. Doriana kwam als een onzekere jongedame het huis in, wellicht zal een deel van die onzekerheid terugkomen als ze de keiharde reacties op de sociale media leest. De toetsenbordhelden hebben zich de afgelopen weken flink laten gaan. Wij vonden Doriana wél een leuke kandidate, we gaan haar 'zo lief' missen en willen best wel eens een pizza van haar proeven.

Doriana is trouwens videojournaliste in de culinaire sector, een beetje een collega van ons dus. Bedankt Doriana voor de fantastische weken bij Big Brother!

Bio van Doriana La Monaca