.
Dorian Liveyns en  James Cooke
woensdag 24 augustus 2022

Dorian Liveyns: “Die scène is me altijd bijgebleven”

Hij speelt zijn allereerste hoofdrol

Deze zomer schittert Dorian Liveyns in zijn allereerste hoofdrol in ‘Mamma Mia!’. Na al die jaren krijgt Dorian eindelijk de erkenning die hij verdient en is hij niet langer enkel en alleen maar ‘de man van James Cooke’.

‘Mamma Mia!’ brengt altijd mooie herinneringen met zich mee en Dorian blikt in Story terug op de eerste keer dat hij de musical zag.

“Dat was in 2006. De scène rond ‘Does your mother know’ is een scène rond verleiding en die is me altijd bijgebleven. Bovendien is dat ook echt een geweldig nummer dat zin geeft om te zingen. Ik kan wel zeggen dat ik op de muziek van ABBA altijd volledig uit de bol ga.”

Dorian was tot voor kort altijd bekend als de man van James Cooke en hij is zijn grote liefde. Toch is er nog een man waar Dorian erg veel bewondering voor heeft en die toch wel stiekem zijn ultieme celebrity crush is.

“Ik heb de laatste maanden veel bewondering voor Harry Styles. Op sociale media kom ik regelmatig filmpjes van hem tegen van tijdens zijn tournee nu. Geweldige outfits en hij smijt zich altijd voor de volle 100%”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dorian Liveyns

Meer Over:

Dorian Liveyns