.
Dorian Liveyns en  James Cooke
vrijdag 30 december 2022

Dorian liet zich niet zomaar afschepen door James Cooke

“Hij weigerde om te daten”

“Mocht de musical Wickie de Viking er destijds niet geweest zijn (James en Dorian stonden er samen op de planken), dan waren we elkaar sowieso wel tegengekomen in dat milieu”, vertelt Dorian zelfzeker aan Het Laatste Nieuws.

De man van James Cooke was ervan overtuigd hem te veroveren maar James hield eerst de boot af. Hij kwam pas uit een relatie en wou geen vervanger zoeken.

“De vonk kwam in het begin trouwens vooral van mij. Hij vond mij gewoon een schoon jong gastje, maar ik was onder de indruk van zijn ‘persoon’”, vertelt Dorian.

Ik wilde me niet zomaar aan de kant laten schuiven, maar hij weigerde om te daten. Tot ik op een dag een bericht van hem kreeg: ‘Oké, het is officieel: ik mis je ...’”, aldus Dorian.

Ondertussen is het koppel al getrouwd en zijn we zeven jaar verder. Eind 2022 staan ze nog eens met mekaar op de planken in ‘Vergeet Barbara’. “Ik vind het heerlijk om met hem samen te werken. Bij James De Musical staat hij aan het roer en heb ik een uitvoerende rol. In Vergeet Barbara zijn we allebei acteurs”, bekent Dorian aan Het Laatste Nieuws.