.
News Image

Doran wil zijn stek heroveren

Hij is in ieder geval sterk bezig.


Doran kennen veel mensen misschien nog als winnaar van de Soundmixshow in 1995 met Delilah van Tom Jones. Na lange tijd uit de picture te zijn geweest lijkt hij weer helemaal terug te zijn.



Omdat er in de Vlaamse muziekbusiness een laagconjuctuur heerste met het verdwijnen van o.a. televisieprogramma's als Tien om te Zien, koos hij voor wat meer stabiliteit. Hij begon samen met zijn vrouw een horecazaak en die liep erg goed. In 2002 begon hij ermee, vertelde hij in Ment op zondag. Na de zwangerschap van zijn vrouw stopten ze er in 2012 terug mee om later toch weer een andere horecazaak te starten. Om gezondheidsredenen voor zijn vrouw bij die laatste zwangerschap werd besloten om ook hiermee te stoppen. Doran zelf deed toch zo'n 15 optredens per maand en dat was niet langer combineerbaar. De zanger met de krachtige stem koos weer voor zijn eerste grote liefde en dat is muziek.



De oudste broer van Doran overleed op amper 44-jarige leeftijd nadat hij 17 jaar een groot orkest had, maar dat zette hij opzij voor zijn gezin. Door dit te moeten aanschouwen is Doran gaan beseffen dat hij zo weinig mogelijk met tegenzin wou doen en dat hij zijn hart zou volgen.



Zijn hart ademde dus muziek en dndertussen gaat het weer goed met de carrière van Doran. Zijn comebacksingle Cara Mia, Blijf staat momenteel al dertien weken lang in de Ultratop 50 Vlaams. Momenteel is hij aan het brainstormen voor een opvolger. Hij geeft aan dat het niet eenvoudig is om een nummer te vinden dat even sterk is, maar daar gaat hij helemaal voor.