.
Jelle Cleymans
woensdag 19 augustus 2020

Donaat Deriemaeker reageert gevat op grap van Jelle Cleymans

Nu ligt de bal in het kamp van Jelle. 


Woensdagochtend maakte Jelle Cleymans op Instagram bekend dat hij vanaf volgende week een nieuw spelprogramma op VTM gaat presenteren. Wij dachten eerst dat zijn collega Jonas Van Geel hem aan die job geholpen had, maar blijkbaar heeft Jelle Cleymans die presentatiejob aan Donaat Deriemaeker te danken, zo liet hij het uitschijnen.

“Bij VTM zochten ze een presentator voor een nieuwe, snedige actualiteitsquiz. Niemand kon. Zelfs Donaat Deriemaeker was niet vrij, dus mag ik het doen”, schreef Jelle Cleymans op Instagram.

Nu wil het toeval dat Donaat Deriemaeker het bericht van Jelle Cleymans woensdag opmerkte. Donaat presenteert op vrijdagavond samen met Stef Poelmans het programma ‘Vlaanderen Zingt’ op MENT en kon het grapje van Jelle wel smaken.

“Zou ik reageren of zou ik niet reageren?”, dacht Donaat en uiteindelijk deed hij het toch op een heel gevatte manier: “Lieve Jelle, het spijt me heel erg dat ik jou opgezadeld heb met deze VTM-opdracht. Om het goed te maken, nodig ik jou uit naar de opname van “Vlaanderen Zingt” op Ment TV. Dan kunnen we hier samen uitraken op een positivo manier, terwijl we een corona-proof polonaise te berde brengen”, reageerde Donaat op Instagram. Met daarbij een concrete uitnodiging voor de opnames van het programma 'Vlaanderen Zingt'. “Je wordt verwacht op 1 september. Niet aan de schoolpoort, maar wel bij Ment TV! Wat denkt ge? Snedige groetjes, Donaat”.

En nu is het wachten op een reactie van Jelle Cleymans. Doet hij het of doet hij het niet?

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Donaat Deriemaeker

Meer Over:

Donaat Deriemaeker