.
Dominique Persoone
vrijdag 28 april 2023

Dominique Persoone over collega: “Hij laat dat niet zien aan het publiek”

Hij is vol lof

Op Play4 laat cartoonist Jeroom zich van zijn meest emotionele kant zijn in het programma ‘Boris’. Normaal zie je hem op televisie nooit lachen of iets van emoties tonen, maar daar kwam dankzij dat programma verandering in.

In het programma gaat hij samen met Jonas Geirnaert en Bockie De Repper naar Canada om daar de wens van zijn overleden broer te voltooien. Hij wilde altijd graag naar Canada gaan, maar is daar jammer genoeg nooit geraakt.

Het programma is met een lach en een traan, en gelukkig is humor ook nooit veraf. Het is ook duidelijk dat de mensen genieten van het programma, als je de reacties op sociale media leest.

Terwijl mensen verbaasd zijn over de metamorfose van Jeroom, zijn zijn collega’s “Hij laat z’n emoties wel eens zien aan ons”,begint Dominique Persoone. “Dat kan ook niet anders, als je enkele jaren met elkaar samenwerkt. Maar over de dood van zijn broer of het recente overlijden van zijn moeder hebben we nooit diepe gesprekken gehad, maar Jeroom is absoluut een gevoelig mens, alleen laat hij dat niet snel zien aan het grote publiek.”