.
Dominique Persoone
maandag 27 februari 2023

Dominique Persoone: “Ik was daar heel nieuwsgierig naar”

Hij zei meteen ja

Voor ‘Een echte job’ liepen 5 BV’s enkele weken stage in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst. Dominique Persoone, Andy Peelman, An Lemmens, Sarah Mouhamou en Julie Vermeire waren de BV’s die zich dit keer in de wereld mochten onderdompelen. En dat maakte veel emoties los.

“Ik ben niet uit het goede hout gesneden voor de job van verpleegkundige, hoe groot mijn respect ook is voor het werk dat ze doen”, klinkt het bij Andy in Tv Familie.

Andy was tijdens één van de vorige seizoenen al eens gevraagd om mee te doen, maar het paste toen jammer genoeg nooit in zijn agenda.

“Ik vond het wel altijd een heel leuk aanbod. Niet alleen om de zorgsector een platform te geven, maar ook om er eens middenin te zitten. Ook al was het nu beperkt, we deden maar drie weken stage, ik vond het geweldig om ervan te mogen proeven.”

Dominique Persoone heeft minder lang moeten twijfelen. Hij zei direct ‘ja’. “Dit ligt mij heel goed. Het sociale, de reality next level en zeker bij de spoed. Ik was ook nieuwsgierig naar de dingen die we konden bijleren.”

Bio van Dominique Persoone