.
Stromae
dinsdag 7 februari 2023

Doet Stromae mee aan ‘The Masked Singer’?

Deze tips bewijzen van wel

Het is weer volop gokken en raden welke BV’s dit jaar meedoen aan ‘The Masked Singer’. Velen zijn nog een groot raadsel en de gekste namen duiken op. Zo zou Stromae volgens velen weleens ‘Groot Licht’ kunnen zijn.

Dag Allemaal zocht in elk geval al naar enkele goede redenen waarom Stromae zich in het pak zou kunnen bevinden.

Eerst en vooral is de leuze van het derde seizoen: ‘The Stars come uit’, waarbij misschien wel wordt verwezen naar enkele grote namen die zich achter de maskers bevinden. Daar mag Stromae zich zeker bij rekenen.

Daarnaast laat ‘Groot Licht’ uitschijnen dat hij een uitblinker is, een Maestro zou je dus wel kunnen zeggen. En ook het woord ‘Nobelprijs’ valt geregeld wanneer het gaat over ‘Groot Licht’. En laat nu net het nieuwe album van Stromae ‘Multitude’ heten, iemand die veel Nobelprijzen heeft gewonnen.

Maar misschien wel het allerstrafste is dat Stromae onlangs een nummer componeerde met behulp van artificiële intelligentie. Die computer werd ontwikkeld aan de Université Pierre et Marie Curie in Parijs. En wie zijn de grote voorbeelden van ‘Groot Licht’? Juist, Pierre en Marie Currie! Stromae in zo’n pak? We zouden het in ieder geval heel erg straf vinden!