.
Goedele Liekens met Merel en Celeste
woensdag 22 september 2021

Dochters van Goedele Liekens slaan hun vleugels uit

De meisjes trekken naar het buitenland

Kleine meisjes worden groot. Dat is ook het geval bij Céleste en Merel, de dochters van Goedele Liekens. Merel vertrekt binnenkort naar Zuid-Amerika om er 4 maanden rond te reizen. “Ik heb nu twee masters. Één in Tourism and Hospitality Management en één in Innovation and Entrepreneurship. Dat volstaat. En wat die reis betreft: het is de laatste keer dat ik zoiets kan doen voor ik begin te werken.

Maar ook dochter Céleste verlaat (voorlopig) het ouderlijke nest. Zij trekt naar Londen om er een master neurowetenschappen te behalen. Goedele zal haar dochters missen, maar is bijzonder trots op hen. “Het leven is gevaarlijk en alle leuke dingen houden een risico in. Ik ben er niet 100% gerust op, maar gelukkig bestaat facetime en sociale media zodat we elkaar regelmatig kunnen zien.”

De komende weken staat Goedele er dus weer eventjes alleen voor. Al hoopt ze dat dochter Céleste af en toe eens terug komt naar België. “Maar ik geraak ook snel in Zuid-Amerika hoor”, lacht Goedele in Dag Allemaal.

Bio van Goedele Liekens

Meer Over:

Goedele Liekens