.
Kristel Verbeke
woensdag 16 februari 2022

Dochters Kristel Verbeke wilden bij K3

Ze zijn allebei erg creatief

Kristel Verbeke en Gene Thomas zijn al meer dan 21 jaar samen. Samen hebben ze twee dochters Nanou en Lily. Lily is de jongste van de twee, maar zag een carrière bij K3 zeker zitten.

“De jongste zei ooit: ‘Als er iemand bij K3 vervangen moet worden, zal ik dat wel doen. Maar ze heeft haar kans niet gewaagd. Ze is nog te jong. Maar mijn meisjes hebben de zoektocht wel intens gevolgd. Ze waren heel kritisch voor alle kandidaten. Zelf K3 worden? Ik weet niet of ze dat zouden zien zitten. Toch zit het wel in de genen. De oudste heeft inmiddels een bandje, met een aantal jongens en haar nicht. Ik denk wel dat ze ooit iets creatiefs gaan doen”, zegt Kristel in Gazet van Antwerpen.

K3 zal voor Kristel nooit een volledig afgesloten hoofdstuk zijn. Het blijft een deel van haar leven. Ze houdt dan ook nog vaak contact met Hanne, Marthe en Klaasje. “Ik bel of app af en toe met Hanne en Marthe en ik ben ook naar de laatste show met Klaasje in Breda gaan kijken. Om dank u te zeggen, want ik vind het fantastisch wat ze gedaan heeft de voorbije jaren. Maar met de beslissing wie Klaasje moest vervangen, heb ik mij niet gemoeid.”

Download onze app voor iOS of Android