.
News Image

Dochter Wout Bru: “het probleem is die vrouw”

Breuk tussen Wout Bru en dochter Lou.


Wout Bru zal niet meteen zorgeloos kunnen uitkijken naar nieuw babygeluk. De zwangerschap van zijn nieuwe vriendin Natassia Van Kerkvoorde zorgt immers voor een breuk met zijn dochter Lou. “Natuurlijk heeft papa recht op een nieuw leven. Het probleem is die vrouw…” verklaart Lou in Dag Allemaal.



Toen Wout Bru bij Gert Late Night onthulde dat zijn 20-jarige dochter Lou het moeilijk heeft met de zwangerschap, voegde hij er tevens aan toe dat ze nog steeds ‘on speaking terms’ zijn. Een opmerking die bij Lou en haar twee jaar oudere broer in het verkeerde keelgat schoot.



In Dag Allemaal doet Lou haar relaas van de feiten waarin ze ontkent dat haar vader hen persoonlijk zou ingelicht hebben over de zwangerschap van zijn nieuwe vriendin. Natassia zou Lou’s broer Boris ingelicht hebben, terwijl Lou zelf niemand hoorde. Het was uiteindelijk haar broer die Lou inlichtte.



Wout Bru reageert in hetzelfde weekblad verrast. “Ik was bang voor hun reactie maar ik heb Lou en Boris wél ingelicht,” klinkt het bij de topchef. En zo lijken de problemen tussen vader en dochter nog niet meteen van de baan…


Bio van Natassia Van Kerkvoorde en Wout Bru