.
Willy Sommers, Cindy
zondag 11 februari 2024

Dochter Willy Sommers: “Ik kan me niet inbeelden dat dat ooit gebeurt’

Maar het kan wel

Geen artiest zo toegewijd als Willy Sommers. Toen hij met spoed moest worden geopereerd aan het hart, was dat een groot drama. Willy dacht meteen aan zijn publiek dat hij in de steek moest laten en dat deed hem veel pijn.

Die problemen zijn ondertussen van de baan en Willy kan zich weer volledig smijten op het podium. Dat hij 71 is, daar merken zijn fans en kinderen niks van. Maar het zet Luna, zijn dochter wel aan het denken.

“Het is niet dat hij een rollator nodig heeft, hè. Maar soms denk ik er wel over na. Ga ik volgend jaar alleenwonen? Of blijf ik nog wat langer thuis, om te genieten met ons vieren, zolang het nog kan”, zegt ze in Humo.

Er zijn natuurlijk veel mensen die op die leeftijd al komen te overlijden en dat zet zijn kinderen wel eens aan tot nadenken. Bij het zien van die overlijdens denken ze automatisch aan hem.

“Ik kan me niet inbeelden dat er ooit zo'n bericht over hem op tv komt. Voor ons gezin zal dat onwezenlijk zijn, maar het zal ook een grote impact hebben op andere mensen. Ook op dat moment zullen we hem moeten delen met iedereen. Kijk naar wat het afscheidsconcert van Will Tura heeft teweeggebracht.”

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers