.
News Image

Dochter Wendy Van Wanten is er vroeg bij

Treedt zij ook in de voetsporen van haar moeder?


De nu 56-jarige Wendy Van Wanten beviel op 48-jarige leeftijd nog van een flinke dochter, Estelle. Ze kreeg haar samen met Frans Van Coppenolle, die ze had leren kennen in het programma “Wie wordt de man van Wendy?”. Wendy kreeg rond haar twaalfde al een volle boezem vertelde ze in Story. Estelle lijkt er ook zeer vroeg bij en is op weg om beter te doen dan haar eigen moeder. Haar dochtertje is pas 8 en Wendy verschoot toen ze haar voor het eerst in haar eerste bikinietje zag. Stilaan is de zangeres ook begonnen met het geven van seksuele voorlichting. Over seks weet Estelle al vrij veel en ze hoort vooral dat Wendy en Frans er wel eens over praten.



Over jongste zoon Clément maakt Wendy zich ook wel wat zorgen. Hij is net 16 geworden en is nu reeds op vrijersvoeten. Mama Wendy vindt dit nog wel wat vroeg, maar ja ze kan er ook niet veel over zeggen natuurlijk. Bij haar begon het toen ook al te kriebelen. Clément vertelt wel alles aan zijn moeder.



Met oudste zoon Dylan is er weer wat contact. Een hele tijd was er geen contact meer met hem, maar dit gaat alleszins de goede richting uit zegt Wendy in hetzelfde weekblad.


Bio van Wendy Van Wanten & Frans