.
Willy Sommers en dochter Annemie
vrijdag 5 maart 2021

Dochter van Willy Sommers enorm zenuwachtig: “ik voelde mijn hand beven”

"Ik was heel zenuwachtig voor we eraan begonnen."

Annemie, de dochter van Willy Sommers, zorgde samen met haar vader voor hét moment tijdens Liefde Voor Muziek door voor het eerst een duet met Willy te zingen. Annemie geeft toe dat ze enorm zenuwachtig was voor het televisieoptreden.

“Ik was heel zenuwachtig voor we eraan begonnen. Achteraf was ik vooral opgelucht dat het goed gegaan was en dat iedereen zo enthousiast reageerde”, reageert Annemie in Dag Allemaal. Echt veel ervaring heeft Annemie immers niet, vooral niet met tv-camera’s.

“Ik zit sinds een drietal jaar bij een zang- en dansvereniging, en wij geven twee keer per jaar een dinershow voor een 250-tal mensen. Ik had dus al een beetje ervaring met de stress en de adrenaline die bij een optreden komen kijken”, onthult Annemie, maar toch gierden de zenuwen door haar lichaam.

“Toen ik begon, voelde ik mijn hand beven en heb ik mijn microfoon vlug op het statief gezet. Hij is er niet meer vanaf gekomen”, lacht de dochter van Willy Sommers in Dag Allemaal. Maar toch hield Annemie er een zalig gevoel aan over.

“Maar toen we aan het zingen waren en elkaar de hele tijd in de ogen keken, was het drie minuten lang alsof wij tweeën alleen op de wereld waren. We vergaten dat er straks 800.000 mensen of zo naar ons zouden kijken. Dat was óns moment”, klinkt het emotioneel bij Annemie.