.
Sergio
donderdag 22 september 2022

Dochter van Sergio heeft goede invloed op haar vader

Maar niet alles lukt

Met een eigen vegan kookboek op de markt kunnen we wel zegge dat Steffi Quisqater, de dochter van Sergio heel goed bezig is. Het meisje verloor door een aangepaste levensstijl 10 kilo en ze wil haar tips en gerechten nu met iedereen delen.

Ook haar papa Sergio heeft zich hier en daar al een beetje weten aanpassen, naar aanleiding van Steffi haar veranderingen.

“Soms let ik nu al wat meer op mijn voeding – één snack in de frituur in plaats van twee – maar het is te laat om over te schakelen naar een gezonde levensstijl. Ik heb ook geen kwaaltjes, terwijl collega’s die gezonder leven vaker ziek zijn. Ik krijg zelfs huiduitslag van rauwe groenten”, vertelt Sergio aan Story.

Sergio eet liever geen groenten en fruit die vol hangen met pesticiden, maar daar denkt dochter Steffi toch helemaal anders over.

“Pesticiden zijn geen reden om geen fruit en groenten te eten. Je moet ze gewoon heel goed wassen. Of koop biologisch. Vergeet niet dat koeien worden behandeld met hormonen. Als je van kinds af aan gezond eet, pluk je daar later de vruchten van.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sergio

Meer Over:

Sergio