.
K3
dinsdag 1 september 2015

Dochter Jef Vermassen in K3 Zoekt K3

Dochter Jef Vermassen gisteren in VTM Nieuws, vrijdag in K3 Zoekt K3.


Maandag zaten wij om 13 uur rustig naar VTM Nieuws te kijken toen een reportage over twee juffen die samen een klas zouden delen onze aandacht trok. Het gaat om het nieuwe M-decreet dat vandaag van kracht gaat. Vanaf vandaag staan staan er in heel wat basisscholen twee leerkrachten voor de klas. Dat is het gevolg van het zogenaamde M-decreet. Dat wil meer kinderen met een achterstand van het buitengewoon in het gewoon onderwijs krijgen. Hun vroegere leraars verhuizen her en der mee naar de 'gewone' lagere school waarnaar de leerlingen uit het buitengewoon onderwijs vanaf vandaag les kunnen gaan volgen.

Zo is dat ook het geval met lerares Jasmine Vermassen. Meteen legden wij de link met toppleiter Jef Vermassen maar zou hij zo'n jonge dochter hebben? Maar maandagavond kregen we Jasmine weer te zijn, deze keer tijdens de persvisie van K3 Zoekt K3 bij VTM. Toeval of niet, we kregen opnieuw diezelfde Jasmine Vermassen te zien. Jasmine is één van de deelnemers aan K3 Zoekt K3 en we zien haar vrijdag in de eerste auditie-aflevering aan het werk. En hoe dan nog. Zelfs Gert Verhulst moet de zakdoek bovenhalen als hij Jasmine hoort zingen. Zong Jasmine Vermassen zo slecht dat Gert ervan ging huilen? Neen hoor, zeker niet. De 24-jarige dochter van topadvocaat Jef Vermassen zingt het liedje Wanneer Zie Ik Jou Terug? en dat zorgt bij Gert voor de nodige emoties. Gert is een bijzonder gevoelig man, dat is geen geheim. Jasmine raakt op één of andere manier de gevoelige snaar bij Gert Verhulst en die moet dan ook zijn zakdoek boven halen. Het liedje gaat over iemand waarvan afscheid genomen werd en die nu ergens in de hemel is. Gert heeft vorig jaar afscheid genomen van zijn moeder en het heengaan van de vrouw die hem op de wereld heeft gezet laat duidelijk nog sporen na. Jasmine koos trouwens niet toevallig voor dat nummer.

Jasmine vertelde tijdens haar auditie bij K3 Zoekt K3 dat het liedje Wanneer Zie Ik Jou Terug? van K3 op de begrafenis van haar eigen opa werd gespeeld. Het liedje heeft dus ook voor de 24-jarige Jasmine een speciale betekenis. Toch kon zij haar emoties de baas tijdens haar auditie. Dat moest ook wel want er staat heel wat op het spel. Stel dat Jasmine één van de drie meisjes van K3 zou worden, dan ligt haar een hele carrière te wachten. Al twijfelen we er niet aan dat haar papa de kleine lettertjes in het contract nauwlettend in de gaten zal houden. Aan Het Laatste Nieuws vertelde papa Jef Vermassen dat hij trots is op zijn dochter maar dat hij niet naar de opnames van het programma gaat omdat hij niet wil dat mensen gaan zeggen dat de topadvocaat zijn naam en faam gebruikt om zo aan extra stemmen voor zijn dochter te geraken. Zegt Vermassen nu eigenlijk al dat zijn dochter door gaat naar de liveshows van K3 Zoekt K3? Die live-shows starten trouwens op vrijdag 16 oktober aanstaande. Maar eerst zijn er dus vier afleveringen die gevuld worden met beelden van de audities. Nadien zijn er nog twee afleveringen van het bootcamp dat enkele weken geleden plaats vond.

In de allereerste aflevering van K3 Zoekt K3 zien we dus Jasmine Vermassen, dochter van Jef Vermassen. Jasmine werd geboren op 7 januari 1991, tenminste als we haar account op Google+ mogen geloven. Daarop is Jasmine niet echt actief en ook op de andere sociale media is weinig over haar terug te vinden. Toch vonden we een filmpje op YouTube terug met Jasmine Vermassen in de hoofdrol. Het filmpje dateert al van enkele jaren geleden en in het filmpje danst Jasmine samen met enkele vriendinnen uitbundig op Wasmasjien van de groep Trafassi.