.
News Image

Dochter Annelien Coorevits in voetsporen van haar mama

Dochter Elena model voor kinderlijn modemerk van Annelien Coorevits.


Sinds de lancering in 2015 is Miracles by Annelien Coorevits een bekende naam in het Belgische modelandschap geworden. Samen met haar partners Wim en Hilde De Valck bouwde Annelien Miracles uit tot een all-round merk met o.a. stijlvolle kledij, juwelen en accessoires. Na 9 succesvolle collecties krijgt Miracles nu opnieuw een boost, dankzij hun nieuw partnership met het bekende Belgische agentschap Fashion Club 70. Eind 2020 brengen ze samen ook de eerste Miracles schoenencollectie op de markt.Vanaf begin januari vinden liefhebbers van stijlvolle en ongekunstelde mode weer helemaal hun ding in de rekken dankzij de nieuwe Miracles collectie. Het merk staat garant voor elegante, sierlijke en vooral kwalitatieve stuks. Hun nieuwe partner Fashion Club 70 tilt de collectie nu naar een nog hoger niveau.

Annelien Coorevits: “Begin 2019 ben ik samen met mijn partners Hilde en Wim De Valck op zoek gegaan naar een nieuwe producent. Het was voor ons een evidente keuze om in zee te gaan met Fashion Club 70. Dankzij hun jarenlange ervaring in de fashion kent Fashion Club 70 echt de kneepjes van het vak. Daarnaast delen ze onze ontwerpvisie: kledij moet stijlvol, comfortabel én kwalitatief zijn. De SS20 collectie is dan ook van een nog hoger niveau dan de vorige collecties. We zijn erg trots om deze nieuwe collectie te presenteren aan onze klanten.”Annelien Coorevits is vanaf het begin het creatieve brein achter Miracles. Ook de SS20 collectie is ontworpen volgens haar persoonlijke stijl. Annelien wil dat elke vrouw op haar eigen wijze kan schitteren en mooi zijn.Annelien Coorevits: “Bij het ontwerpen van een nieuwe collectie staat mijn eigen creatieve visie en stijl centraal. Ik ontwerp enkel elegante stuks die ik zelf ook zou dragen en waar ik me goed in voel. Zo hoop ik telkens een mooie collectie neer te zetten waarin elke vrouw kan stralen. Dat inclusieve gaat erg ver, zo zijn al onze stuks verkrijgbaar van XS t.e.m. XXL. Daarnaast is elke collectie ook opgebouwd uit combineerbare items: er zijn zowel topjes, T-shirts, kleedjes in verschillende lengtes als juwelen en accessoires. Kortom, voor ieder wat wils.”Naast de vrouwencollectie heeft Miracles ook een succesvolle kidslijn. Een uniek element uit de collectie zijn de ‘twinning items’ voor moeder en dochter.

Annelien Coorevits: “Bij de creatie van de kids items vraag ik regelmatig de mening van mijn dochtertje Elena. De twinning collectie is dus echt een creatie van ons tweetjes. Wanneer we er in onze twinning outfits samen op uit trekken is Elena altijd enorm fier dat ze ‘lijkt op mama’. Als moeder is het ook erg fijn om op zo’n unieke manier verbonden te zijn met mijn dochter Elena . Andere mama’s geven ook vaak aan dat de twinning collectie hen dichter bij hun dochter brengt. Dat is ongelooflijk leuk om te horen.”


Bio van Annelien Coorevits

Meer Over:

Annelien Coorevits