.
News Image

Dochter An Swartenbroekx brengt single uit

Jong duo steunt Rode Neuzendag met eigen song Stand by you


Twee jonge singer-songwriters, Andy Fontyn en Yara Daniel, hebben de handen in elkaar geslagen met maar één doel. Mensen met psychische problemen laten voelen dat ze niet alleen staan.

Yara: Heel wat jongeren hebben te kampen met psychische problemen of raken op steeds jongere leeftijd in een burn-out. De nieuwe generatie wordt zo vaak geprikkeld met signalen van hoe perfect andermans leven wel lijkt op social media, dat je onbewust in een neerwaartse spiraal van het leven terecht komt.

Andy: Door mijn job zijn mijn ogen op jonge leeftijd open gegaan en de oogkleppen die vele andere mensen op hebben staan, zijn afgevallen bij mij. Ik merk dat het iets is van nu, en waarschijnlijk voor altijd. Dat heeft Yara en mij aan het denken gezet. Zeker met een initiatief als Rode Neuzen zijn we in onze muzikale pen gekropen.”

Yara: Het nummer is er gekomen ten eerste om ons steentje bij te dragen aan de actie van Rode Neuzen. Maar wij willen ook ná de actie een warm gevoel aan de mensen meegeven. Want na de slotshow zijn de problemen uiteraard niet van de baan. Wij willen een signaal uitsturen dat we samen sterker staan, en vooral dat we er voor elkaar moeten zijn!”

Andy & Yara willen met deze boodschap zo veel mogelijk mensen met problemen én hun omgeving bereiken. Wie hun boodschap voelt kan een duit in het zakje van Rode Neuzen doen. Alle info geven ze in hun muziekvideo op youtube.

Bekijk de video op https://youtu.be/ZsKRUXZU4W8

Bio van Andy Fontyn en Yara Daniel