.
Dj Wout
vrijdag 10 februari 2023

Dj Wout met spoed naar ziekenhuis

Wat is er gebeurd?

Dikke pech voor Dj Wout, hij heeft een pak opdrachten in het water zien vallen. Wout Van Dessel, de man achter Sylver, heeft een zware val gemaakt.

Dinsdagavond is hij thuis in de keuken gevallen en hij kwam met zijn gezicht tegen een marmeren keukenblad terecht. De klap was zo groot dat zijn vriendin het geluid tot in de slaapkamer hoorde. Zij ging meteen kijken wat er aan de hand was en zag haar vriend in een plas bloed liggen. Meteen werd er naar de spoedafdeling van het Heilig Hartziekenhuis in Lier gereden. Daar werd de dj meteen verzorgd. Er werden foto's gemaakt en de dokter besliste om Wout op intensieve zorgen op te nemen, kwestie van hem goed te kunnen observeren.

Ondertussen kreeg Wout het zware verdict te horen: "een gebroken oogkas, een gebroken kaak én een gebroken vinger", reageert de dj vanuit het ziekenhuis. Ondertussen ligt Wout op een gewone kamer, maar het is nog onduidelijk wanneer hij weer naar huis mag en wanneer hij weer zal kunnen optreden. "Uiteraard alle optredens dit weekend gecanceld", klinkt het. Of Wout volgende week weer op het podium zal staan is nog niet duidelijk.

Wij wensen Wout een spoedig herstel toe.