.
News Image

Dj F.R.A.N.K. lanceert Facebook voor elite met passie voor exclusieve auto’s

Hij stelt vandaag zijn project voor in Londen!


''DJ F.R.A.N.K, bekend van nummers als Summerjam en Discotex, van clubs zoals Carré en festivals als Tomorrowland, Laundryday en Summerfestival lanceert een ‘’facebook'' voor mensen die een passie hebben voor droomauto’s. Naast zijn muziek heeft hij een grote passie voor exclusieve auto’s. Uit die interesse zijn deze sociale media platformen ontstaan. Er is 2 jaar aan gewerkt en de intresse is zeer groot. De platformen worden in de hele wereld gepromoot in zeer exclusieve middens. Zo is er de aanwezigheid op 4 miljonair-beurzen in Londen, New York , Macau en Amsterdam.

Deze platformen zijn volkomen nieuw. Er zijn vele clubs, forums en facebook-groepen van bv Porschisten, maar een specifiek netwerk, in deze vorm, voor die ‘’elite’’ wereldwijd, het wordt super onthaald.



De wereldpremière is nu donderdag 11 Mei op de Millionaire-Fair Elite Events in Londen, op Biggin Hill Airport. Waarom op een luchthaven? 90% van de bezoekers van die fair komt met een eigen helikopter of privejet. Het platform is betalend. Doelgerichte, exclusieve platformen waar alleen mensen met een passie voor bvb Ferrari deel van willen uitmaken, en er dus ook voor willen betalen. Een grote markt zo blijkt, vertelt DJ F.R.A.N.K. tijdens een exclusief gesprek met de Showbizz-Site.



Het platform is een soort van ‘’facebook’’, maar veel meer dan dat. Elk profiel heeft een eigen winkel, waar mensen hun auto, oldtimers of onderdelen kunnen kopen en verkopen. Elk profiel heeft een volledig event-systeem, met de mogelijkheid om rechtstreeks tickets te verkopen naar deelnemers, wat zeer in de smaak valt bij organisators van rally’s en meetings.



Bovenop een doelgericht netwerk krijgen de leden ook een fysieke lidkaart. Elk lid (wereldwijd) krijgt deze lidkaart toegestuurd en kan, door die deze te tonen, een ‘’voordeel'' krijgen bij de partners. We werken ondertussen met partners in meer dan 30 landen. Zo is HeliLimo (Limo Bedrijf per helikopter) in Knokke en Antwerpen één van de partners in Belgie, is er een deal met een jacht-bedrijf in Duitsland, met een bedrijf dat wereldwijd op verplaatsing thuis bij de elite exclusieve gerechten komt klaarmaken, met een topfotograaf die de wereld rondreist om exclusieve foto’s te maken van bedrijfsleiders, en nog veel meer.



De eerste 3 platformen zijn vanaf donderdag 11 mei live. Porsche People, Ferrari Friends en Lamborghini Lovers. Bugatti Brothers, Bentley Boys, Mc Laren Mates, Aston Martin Addicts, Rolls Rollers en Maserati Men komen dit najaar.''

​Meer info op www.dreamcardrivers.com .


Bio van DJ F.R.A.N.K.

Meer Over:

DJ F.R.A.N.K.