.
News Image

DJ Anouk Matton: “ik wil doorbreken als zangeres”

"Ik ben superblij dat ik eindelijk m’n stem kan laten horen."

Anouk Matton is een echte huismus geworden tijdens de coronacrisis. De echtgenote van Dimitri Vegas is zes maanden zwanger, maar eenmaal het kindje op de wereld komt én reizen terug toegestaan is, wil Anouk haar carrière wel weer opnemen.

Samen met het Braziliaanse deejay-duo Selva bracht Anouk Matton ondertussen haar tweede solosingle uit. Wil ze naast haar carrière als DJ ook doorbreken als zangeres?

“Het is altijd stiekem een droom geweest om te zingen”, onthult de 28-jarige Anouk in Dag Allemaal. “Maar ik voelde me nooit zelfverzekerd genoeg. In mijn slaapkamer zong ik luidkeels voor de spiegel met een haarborstel in de hand, maar in het openbaar? Daar was ik te verlegen voor. Ik had bevestiging nodig van mijn omgeving, want die kon ik me zelf niet geven.”

Ondertussen kreeg ze die bevestiging van haar zangcoach én van echtgenoot Dimitri Vegas. “Ik ben superblij dat ik eindelijk m’n stem kan laten horen. Ik hou van shows zoals Ariana Grande die brengt, met veel kostuumwissels en dansers. Ik zie het al helemaal voor mij”, klinkt het ambitieus bij Anouk Matton in Dag Allemaal.