.
Finalisten Big Brother 2023
donderdag 30 maart 2023

Dit zijn de finalisten van Big Brother 2023

Wat een verrassende finale!

"We gaan nog niet naar huis, ons moeder is niet thuis" zong Charlotte Denamur donderdagochtend iets voor elf uur in het dialect van Middelkerke en omgeving, maar Charlotte gaat wel naar huis. Zij kreeg donderdagochtend te horen dat zij de finale van Big Brother 2023 niet in het huis zal meemaken.

Charlotte had eerder al laten verstaan dat zij er vrede mee zou nemen mocht zij naar huis moeten, de enige stress die er nu wel bij komt kijken is dat zij zelf nog een outfit voor de finale van zaterdag zal moeten zoeken. Die stress hebben Jolien Bosch, Jason Glas en Bart Vandenbroek niet, zij zijn de finalisten van Big Brother 2023 en dat had niemand twee maanden geleden - toen het huis nog goed gevuld was - kunnen denken.

Enkele weken geleden werd duidelijk dat Bart en Jason favoriet waren voor de finale, maar dat ook Jolien erbij zou zijn, dat had niemand durven denken. Maar het is nu zo en ook zij heeft haar finaleplek meer dan verdiend. Eén van deze drie zal zaterdag winnen. Wij hopen dat het nu eindelijk eens een Belg mag worden. Na Jill en Salar mag er wel eens een Belg met de jackpot naar huis gaan. Daarom doen wij een oproep: stemmen jullie aub voor een Belgische deelnemer? Niet dat Jason de overwinning niet verdient, maar we mogen voor één keer best wel eens chauvinistisch zijn.
Hoe dan ook, wij wensen alle finalisten een dikke proficiat en heel veel succes!