You are here

Dit zijn de 25 juryleden van De Slimste Mens Ter Wereld

22/09/2019 20:35-

Meer variatie in jury De Slimste Mens Ter Wereld.

Op maandag 14 oktober neemt Erik Van Looy het met De Slimste Mens Ter Wereld over van Gert Late Night en start seizoen 17 van het populaire spelprogramma waarin Bekend Vlaanderen (en Nederland) het tegen elkaar opneemt in de strijd om de slimste mens ter wereld te worden. Dit jaar heef Erik Van Looy maar liefst 25 juryleden gecontacteerd en die hebben allemaal toegezegd om langs te komen in de 40 afleveringen.

Wie zijn de juryleden? Adriaan Van den Hoof, Barbara Sarafian, Bart Cannaerts, Frances Lefebure, Geert Hoste, Gert Verhulst, Herman Brusselmans, James Cooke, Jani Kazaltzis, Jan-Jaap Van der Wal, Jelle De Beule, Jeroen Van Koningsbrugge, Jeroom, Kamal Kharmach, Karen Damen, Lucas Lelie, Maaike Cafmeyer, Marc-Marie Huijbregts, Margriet Hermans, Pedro Elias, Rik Verheye, Stefaan Degand, Sven De Leijer, Wim Helsen en Wim Opbrouck.

Op maandag 14 oktober zullen de eerste drie kandidaten de grappen en grollen van Adriaan Van den Hoof en Jeroom moeten aanhoren. Wie die kandidaten zijn? Dat verneem je op dinsdag 1 oktober aanstaande, die dag mogen we de namen van de kandidaten van dit jaar communiceren.