.
News Image

Dit zal zondag wennen zijn voor Bart Peeters

Geen publiek op Radio 2 Zomerhit.

Dat Radio 2 Zomerhit aanstaande zondag anders zal zijn dan normaal, dat is al een tijdje duidelijk. Het programma zal live vanuit Blankenberge worden uitgezonden, maar deze keer zonder live-publiek. De opnames vinden op de Belgium Pier plaats, die kan namelijk perfect afgesloten worden. Wie er wel door mag? Bart Peeters. Samen met Siska Schoeters praat hij het programma aan elkaar. Eén award moet er uitgereikt worden: dé Radio 2 Zomerhit 2020.

Voor het eerst in de geschiedenis van Radio 2 Zomerhit zullen Siska Schoeters en Bart Peeters het programma presenteren in aanwezigheid van een digitaal publiek. Kijkers thuis zullen op schermen te zien zijn, zo zal er toch wel wat sfeer en ambiance in het programma zitten. “We hebben tijdens de alternatieve 11 juli-viering op de Antwerpse Linkeroever al gemerkt dat de sfeer, ondanks het ontbreken van een live-publiek, toch goed zat en dat alles een zekere warmte en gezelligheid uitstraalde. Op de één of andere manier werkte het wél”, vertelt Bart Peeters in Story.

“Het is een sterke editie met een aantal grote kanshebbers op de trofee. En enkel de kijker beslist de avond zelf per sms wie uiteindelijk de prijs krijgt”, besluit de presentator in Story.