.
Jani Kazaltzis
vrijdag 24 maart 2023

Dit wordt de vrouwelijke ‘Jani’

Bijna afgestudeerd

Als het over mode gaat, dan kent iedereen ‘Jani’ zonder twijfel. Maar een vrouwelijke versie van ‘Jani’ erbij zou mogelijks nóg interessanter kunnen zijn.

De nieuwe stijlconsulente is Hanne Troonbeeckx, omroepster en presentatrice. Ze studeert binnenkort af en ziet het volledig zitten om de vrouwelijke ‘Jani’ te worden.

“Ik volg die opleiding voor stijlconsulent via afstandsonderwijs. Door voor zelfstudie te kiezen, moest ik niet wachten tot de start van het nieuwe schooljaar”, aldus Hanne aan TV Familie.

Qua stijl heeft Hanne reeds een zeer uitgesproken voorkeur. “Ik houd niet van het slaafs kopiëren van de laatste trends. Ik creëer mijn eigen stijl op basis van hoe ik me voel. Noem me gerust een emofashionista. Soms kleed ik me vrouwelijk en stijlvol. Andere keren draag ik een sportieve outfit met sneakers. Ik ben een echte kameleon”, aldus Hanne Troonbeeckx in TV Familie.

Jeans is niet echt haar ding omdat daar teveel naden in zitten, wat moeilijk matcht met haar hoogsensitiviteit. Een legging of lossere broek is volgens haar makkelijker en veel comfortabeler.