.
Laura Omloop
vrijdag 14 april 2023

Dit vindt Laura Omloop van haar imago als ‘jodelmeisje’ 

Haar doorbraaknummer werd een echte oorwurm 

Zangeres Laura Omloop werkt na een jarenlange afwezigheid op het podium naarstig aan haar muzikale comeback. Daarvoor werkt ze samen met een nieuwe manager, Jan Vankeerberghen.

En het duo zit duidelijk boordevol plannen. Hoewel ze nog volop bezig zijn met de lancering van haar eerste nieuwe single, wordt ook al volop aan de volgende single gedacht. In Het Laatste Nieuws licht ze alvast een tipje van de sluier over wat het publiek mag verwachten.

“Ik kan al zeggen dat de volgende single een ode aan de goeie oude tijd wordt. Ik merk bij de mensen dat ze de nostalgie van onze jeugd missen. Wij keken vroeger allemaal naar Junior Eurosong en daarom zal de volgende single een knipoog zijn naar ‘Zo verliefd', dus ja, er gaat een nieuwe jodelsong komen. Het jodelmeisje is er nog”, lacht ze.

Het moge dus duidelijk zijn, Laura is haar imago van ‘jodelmeisje’ dus zeker nog niet beu. Ook al krijgt ze af en toe weleens die vraag van mensen.

“Wanneer ik die vraag krijg dan denk ik: dat is waar ik mee begonnen ben en zo veel mensen kennen dat nummer nog'. Voor mij is dat iets leuks en dat hoeft niet iets te zijn dat ik niet meer wil horen. Ieder optreden, waar dan ook, sluit ik gegarandeerd af met ‘Zo verliefd’. Dat is nostalgie voor de mensen, ze zingen ook van begin tot het einde mee. Ik vind dat super!”

Bio van Laura Omloop

Meer Over:

Laura Omloop