.
Bart Peeters, An Lemmens, Ruth Beeckmans en Davy Parmentier in Belgium's Got Talent
zaterdag 18 september 2021

Dit is waarom Ruth Beeckmans zo populair is

What you see is what you get

Ruth Beeckmans is erg geliefd bij VTM. Je kan dan ook niet om haar heen als je je televisie aansteekt. Ze is te zien in zowel ‘Snackmasters’ met Koen Wauters, alsook in ‘Belgium’s got talent’, als jurylid met jawel Koen Wauters als presentator.

Voor Koen Wauters is het geen toeval dat Ruth zo ontzettend populair is. “What you see is what you get: een toffe, grappige, getalenteerde en intelligente vrouw. Dat voel je als kijker ook”, verklaart hij het succes van Ruth in Tv Familie.

Het is vooral dankzij ‘Safety First’ dat Vlaanderen kennismaakte met Beeckmans. Daarna kwam haar carrière in een stroomversnelling en zagen we haar opduiken in verschillende programma’s. Denk maar aan ‘Studio Tarara’ en ‘The Masked Singer’.

Koen wil dan ook graag nog vaak met Ruth samenwerken. “Nog niet één keer heb ik meegemaakt dat ze onprofessioneel of slechtgezind is. Ruth is een echte teamplayer. Ze heeft voor iedereen oog. Ze wil dat het goed gaat met de cast en de crew. Dat maakt het voor iedereen aangenaam. Ruth bezit ook de gave om mensen op hun gemak te stellen”, aldus Koen.

Download onze app voor iOS of Android