.
Kato Callebaut
zaterdag 15 april 2023

Dit is Kato Callebaut haar grootste angst 

Een irrationele kronkel in haar hoofd 

Wat niemand weet van Kato Callebaut is waaruit haar grootste angst bestaat. Het gaat niet om spinnen, muizen, ratten of honden maar wel om … orka’s!

“Tom en ik willen ooit een kajaktocht in de fjorden maken, maar ik ben ervan overtuigd dat een orka me zal opvreten. Dus dat is nog een discussiepunt”, geeft Kato toe aan Het Laatste Nieuws.

Ze krijgt ook heel vaak oneerbiedige voorstellen. Vooral de vraag om voetenfoto’s te sturen is er eentje die vaak terugkeert.

Maar er komen ook reacties van mannen die reageren op sociale media van zodra je een beetje huid laat zien. Zo had ze ook ooit een gênant moment op het podium toen haar top opensprong en ze het kledingstuk het hele nummer moest dichtknijpen.

Kato is ondertussen al een hele poos gelukkig met Tom. “Ik zag hem al op televisie en was fan van zijn muziek. De eerste ontmoeting was bij een radiozender, waar we toevallig beiden waren voor een promo. Ik vroeg om op de foto te gaan, en durfde verder weinig te zeggen, maar voelde wel meteen dat we dezelfde vibe hadden”, onthult Kato Callebaut aan Het Laatste Nieuws.

Bio van The Starlings

Meer Over:

The Starlings