.
News Image

Dit is het nieuwe album van Tom Dice

Nieuw album Tom Dice verschijnt dinsdag.


Op 23 maart zal Tom Dice zijn nieuwe album ‘Better Days’ op de wereld loslaten. Het album is een verzameling van 12 covers van enkele legendarische en grote internationale hits van o.a. Spice Girls, Lionel Richie, Bastille, Rihanna,… die in een nieuw jasje worden gestoken. De songs worden in een verrassende, originele en uiterst eigentijdse productie gebracht. Nieuw en tegelijkertijd herkenbaar: een gouden formule!



De plaat sluit af met twee originele tracks als bonus: “Cannonball” en de nieuwe single “Better Days” die op 2 maart verscheen samen met een lyric video. Onlangs gaf Tom Dice drie optredens in het Sportpaleis in Antwerpen als support act van Stan Van Samang.



Met mijn vorige single Cannonball wilde ik een hoofdstuk afsluiten. Zo is mijn nieuwe single net het tegenovergestelde, namelijk het begin van iets nieuws. Laat ons maar optimistisch vooruit kijken. Dat geeft ons niet alleen een beter gevoel, maar je haalt er ook energie uit! Het gisteren kun je niet meer veranderen, het morgen wel. 'Better Days’ are coming. - Tom Dice


Koop hier deze topper.

Bio van Tom Dice

Meer Over:

Tom Dice