.
Kim Van Oncen
zondag 19 maart 2023

Dit is het beautygeheim van Kim Van Oncen

Wat is haar ochtendritueel?

Kim Van Oncen is een ochtendmens, lezen we in Story. En dat komt haar goed uit in de nieuwe job als radio-dj voor het programma ‘Goeiemorgen Morgen!’. “En Niels is gelukkig een goede slaper, hij hoort het niet als mijn wekker rinkelt”, lacht ze.

De actrice geniet graag van een uitgebreid gezinsontbijt in het weekend. In de week komt ontbijten er niet van, nu ze om vier uur ’s morgens op moet voor de ochtendshow.

Kim staat erop altijd verzorgd en dus ook geschminkt voor de dag te komen. “Een vleugje mascara is welkom zo vroeg in de ochtend”, grinnikt ze. “En een jogging is geen optie, dus ik leg de avond voordien mijn kleren klaar.”

Haar smartphone zorgt wel voor een permanent dilemma. Enerzijds wil Kim constant op de hoogte zijn van het laatste nieuws en anderzijds hunkert ze naar minder schermtijd. Niet makkelijk, vindt ze, want mensen verwachten dat je bereikbaar bent.

In het weekend even ontsnappen aan de dagelijkse rush, doet ze met haar hond Baloo. Alleen bij sneeuw of regenweer en heel vroeg in de ochtend blijft hij lekker op de sofa liggen. “Hij is een echte salonhond”, geeft Kim grappend toe in Story. “Aanvankelijk wou ik geen hond, maar nu ik er één heb, ben ik verliefd.”

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen