.
Peter Van de Veire en Kim Van Oncen
zaterdag 31 december 2022

Dit is de startdatum van het programma Peter Van de Veire en Kim Van Oncen

Zij starten op een leuke dag.

De nieuwe ochtendshow van Radio2 zal beginnen op de 23e dag van het jaar 23. Dat onthulde Peter Van de Veire op de laatste dag van het jaar 22 aan Anja Daems en Benjamien Schollaert in de Radio 2 Top 2000. We wisten al dat Kim Van Oncen co-host wordt en samen met Peter te horen zal zijn, elke weekdag tussen 6 en 9. Beiden met een heldere blik op de wereld, Vlaanderen én jouw regio. Nu is ook bekend wanneer de twee starten met hun nieuwe programma.

Peter Van de Veire: “Onze ploeg is gevormd. We hebben hard gewerkt én goed geluisterd naar de Radio2-luisteraar. Want die blijft áltijd centraal staan bij Radio2. En al helemaal in onze nieuwe ochtendshow.”

Na de kerstvakantie maakt Radio2 de naam van het programma bekend. Het consumentenmagazine De Inspecteur behoudt een duidelijke plaats in het programmaschema. Sven Pichal presenteert het vanaf maandag 23 januari elke weekdag tussen 9 en 10 uur. Daarna hoor je van 10 tot 12 uur Radio2 Ann&Daan. De regionale middaguitzendingen blijven behouden tussen 12 en 13 uur, elke weekdag live vanuit de regio’s.

Download onze app voor Android of iOS