.
Regi
donderdag 26 mei 2022

Dit is de reden waarom Regi een trauma heeft van ‘De Drie Biggetjes’

Het komt allemaal door Gert en Karen

Het is altijd een geheim geweest waarom Karen Damen en Regi Penxten uit elkaar zijn gegaan. Tot onlangs. Toen moest Karen bekennen dat ze Regi had gedumpt voor Gert Verhulst.

De relatie tussen Karen en Regi is ondertussen al 20 jaar geleden. Karen is al 15 jaar samen met Anthony en is nog steeds goed bevriend met Regi. Ook Regi vond vele jaren de liefde en dat was bij Elke Vanelderen. Ondertussen is het koppel wel al eventjes uit elkaar.

“Regi en ik hadden een heel leuke relatie. Wij hebben ons supergoed geamuseerd. Op veel vlakken zijn wij twee dezelfde mensen. Maar plots kwam Gert Verhulst in het spel”, bekent Karen aan Luk Alloo in ‘Alloo bij’. “Ondanks dat, is dat ook een mooi verhaal geworden. En Regi en ik zijn nog steeds goede vrienden”, zegt ze nog.

Enkele jaren geleden zaten Regi en Karen samen in 'Liefde Voor Muziek' en daar werden nog heel wat herinneringen opgehaald. Zo gaf Regi te kennen dat hij een trauma had overgehouden aan het liedje ‘De 3 biggetjes’, schrijft Dag Allemaal.

Nu lijkt da trauma verklaard te zijn. Gert en Karen werden immers verliefd toen ze bezig waren met de musical van ‘De Drie Biggetjes’. Net zoals met Regi, bleven Karen en Gert vier jaar een koppel. “We hebben veel gelachen samen. En qua humor kan Karen ook wel tegen een stootje. In feite hebben wij meer een band van mannen onder elkaar”, vertelde Gert nog in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Regi

Meer Over:

Regi

Bio van Karen Damen en Gert Verhulst