.
Pommelien Thijs
dinsdag 15 augustus 2023

Dit is de reden waarom Pommelien ‘Zomerhit’ zal winnen

Een grotere troef kun je volgens insiders niet hebben

Ze is inmiddels kind aan huis bij ‘Tien Om Te Zien’, heeft een nieuw album in de rekken liggen en is vanaf deze week ook te zien in ‘Knokke Off’ op VRT 1.

We vragen ons dus eigenlijk af of er iets is wat Pommelien Thijs niet kan… Haar carrière zit al geruime tijd in stijgende lijn. Vorig jaar was al een grand cru, met ‘Ongewoon’ dat de zomer kleurde. Dit jaar kwamen er drie MIA’s bij , en is het met ‘Erop of eronder’ dat Pommelien de zomerse podia domineert.

“Ik vind Pommeliens album beter dan dat van Camille’, stelt producer Adriaan Van Landschoot. Beiden worden vaak genoemd in dezelfde zin als het gaat over talentvolle, jonge artiesten.

“Ik verwacht trouwens ook dat Pommelien ‘Zomerhit’ gaat winnen. En ik heb recht van spreken, ik won zelf twee keer met m’n artiesten (met Puzzle in 1979 en Good Shape in 1994) én vorig jaar heb ik de winst van Margriet Hermans voorspeld”, aldus Adriaan Van Landschoot aan Dag Allemaal.

Krijgt hij opnieuw gelijk? De fans van Pommelien hopen er alvast op want volgens velen is Pommelien een uniek talent en ook Dag Allemaal sluit zich bij deze mening aan.