.
Chapter Two
zondag 17 januari 2021

Dit is de nieuwe single van Chapter Two

Een nummer met een dubbele bodem.

De nieuwe single van Chapter two is er één met een dubbele bodem... Het gaat over kwetsbaar zijn en hoe je dat niet wilt maar ook wel wilt..

In deze tijden van voortdurend zichtbaar zijn op social media is het soms moeilijk om het midden te vinden tussen open durven zijn en op tijd de deur sluiten..om niet gekwetst te worden..

Gregory en Lennert hebben hun ziel en zaligheid in deze song gelegd, het is hun eigen verhaal, zoals het voor velen zal aanspreken, deze melancholische kreet... 'Is there anybody out there' is voor iedereen die zoekt naar een weg om je hart te openen zonder dat die weg doodloopt..
Want uiteindelijk is liefhebben en leven alleen maar mogelijk als je je een beetje kwetsbaar durft op te stellen. Het nummer werd geschreven door Ingrid Mank en Gregory van Holderbeke en werd geproduceerd door Hans Francken.

Gregory: Dit nummer is heel persoonlijk voor mij, het is voor mij het eerste nummer die ik zelf schreef, samen met Ingrid en het ligt mij heel nauw aan het hart.
Lennert: Ik kan mij volledig vinden in dit nummer, het is kwetsbaar en intiem, de eerste keer dat ik het zong stond ik echt met een krop in mijn keel..

Bio van Chapter Two

Meer Over:

Chapter Two