.
Aflevering 8 De Mol 2023
zondag 7 mei 2023

Dit is de Mol van 2023!

Wat een verrassing!

Niet Toos, niet Lancelot, maar Comfort is de Mol van het 11de seizoen van het populaire spelprogramma. In de laatste aflevering slaagde ze er nog in om €2000 uit de pot te spelen. Het weerbericht dat ze moest geven liep niet van een leien dakje en ze koos in de laatste opdracht om de tip vrij te spelen waardoor er ook nog eens €1000 uit de pot verdween, maar door de goede samenwerking van Toos en Lancelot strandt de groepspot toch nog op een respectabele €27 320. Het is Lancelot die dit bedrag mee naar huis mag nemen. De Antwerpenaar wist in de finale de meeste juiste antwoorden te geven en gaat zo met de winst naar huis. Een zure appel voor Toos zou je denken, maar die neemt zijn verlies heel sportief op "Ik heb het spel volledig gespeeld zoals ik wou en de dingen gedaan die ik wou doen. Ik heb er van genoten en uiteindelijk moet er een winnaar zijn. Spijtig genoeg ben ik het net niet," aldus de schrijnwerker.

Voor Lancelot kwam de winst wel onverwacht: "Ik had me er niet meer aan verwacht. Ik was na het invullen van de test enorm onzeker geworden omwille van een vraag waar ik gigantisch aan twijfelde," geeft hij toe, "Omdat ik er vanuit ging dat Toos die vraag wel zou weten ben ik me mentaal beginnen voorbereiden om als verliezend finalist het vliegtuig op te stappen." De waarheid bleek toch anders.

Mol Comfort is vooral blij dat het out in the open is. "Weg angst voor versprekingen, weg mysterieuze blik als ik de vraag rechtstreeks krijg. Nu kan ik eindelijk volmondig “ja” antwoorden!"