.
Amine Boujouh
maandag 3 april 2023

Dit hield Familie-acteur Amine Boujouh geheim

“Ik ging er eigenlijk met tegenzin naartoe"

Hij brak door dankzij de Ketnet-reeks #LikeMe en is ondertussen dagelijks te zien in de soap ‘Familie’ als Brahim. Samen met zijn ouders woont hij in ’t Stad maar zijn hart ligt nog steeds in Berchem.

“Ik voel me thuis in ’t Stad, maar in Berchem nog veel meer. Daarom kijk ik uit naar een appartementje, zodat ik er terug kan gaan wonen. Voor mij is Berchem de ideale plek”, verklapt de acteur aan Gazet van Antwerpen.

Samen met zijn broer liep hij school in Berchem en voetbalde hij bij Beerschot. “Op mijn negende begon ik te dansen, aanvankelijk een beetje buiten mijn wil om. Een schoolvriendinnetje had een jongen nodig als danspartner. Mijn moeder zei dat ik dat wel zou doen”, onthult Amine.

“Ik ging er eigenlijk met tegenzin naartoe, maar ik was er meteen gek op. Dansen, dat werd in de Marokkaanse gemeenschap gezien als iets voor homo’s”, vertelt Amine aan Gazet van Antwerpen.

Toen hij echter op zaterdag meteen na de balletles ook moest gaan voetballen, vergat hij zijn balletschoentjes uit te trekken. Toen hij zijn voetbalschoenen uittrok, wist iedereen meteen hoe het zat.

Bio van Amine Boujouh

Meer Over:

Familie Amine Boujouh