.
Andy Peelman en Tine
woensdag 17 november 2021

Dit hebben wij 10 maanden stil gehouden: Andy Peelman en Tine verloren 2 kindjes

Twee mislukte zwangerschappen.

Andy Peelman deed woensdagochtend een opvallende bekentenis. Hij vertelde op Qmusic over het feit dat zijn vrouw en hij in april de trotse ouders van een tweede dochtertje worden. Dat het koppel al lange tijd bezig was met een tweede kindje, dat kwamen wij in januari al aan de weet tijdens het 'Gala van de Gouden K's'. Daar won Andy Peelman die avond een award, maar voor hij het podium op moest, hadden wij al een gevoelige snaar bij hem geraakt.

Tijdens een online video-interview van amper enkele minuten informeerden wij bij Andy Peelman of zijn dochter Feline nog een broertje of zusje zou krijgen. Het antwoord dat wij daarop kregen, bezorgde ons kippenvel. "Wel Peter, dat is misschien een gewone vraag, maar voor ons is dat niet zo. Soms loopt het niet zoals een mens het wil. Tine en ik zijn op korte tijd twee kindjes verloren", vertelde de acteur en presentator tijdens het interview dat toen ook werd opgenomen. Andy Peelman is niet de man die liegt als hij een vraag krijgt en dat appreciëren wij enorm aan hem. Tijdens het 'Gala van de Gouden K's' vroegen wij ons af of wij dit nieuws wel gewoon in een video-interview moesten brengen. Andy zat met dezelfde vraag. In onderling overleg werd het stukje uit het interview gelaten. "Ik wil wachten tot mijn vrouw en ik er volledig klaar voor zijn, liefst van al willen wij met dit nieuws naar buiten komen op een ogenblik dat we er ook iets positiefs aan kunnen verbinden", reageerde Andy diezelfde avond nog.

En woensdag was het dan zover, Andy vertelde zijn grote geheim op de radio, niet wetende hoe Vlaanderen zou reageren. De reacties liegen er niet om, Tine en Andy zijn niet alleen, heel veel mensen hebben eerder een kindje verloren. Maar velen spreken daar zelden over, zo'n verlies doet ook pijn en zorgt meestal ook voor veel verdriet. Dat is bij Tine en Andy niet anders, maar zij kijken naar de toekomst en die lacht hen toe.