You are here

Dit gaat er in de seizoensfinale van Familie gebeuren

22/05/2018 07:03-

Hier gaan de kijkers van Familie van smullen.

Nog een goede vijf weken en de kijkers van Familie krijgen de seizoensfinale van hun favoriete soap te zien. Op vrijdagavond 29 juni zal VTM weer een extralange en superspannende aflevering van Familie uitzenden en daarin staat één en ander te gebeuren.
De vraag die heel wat kijkers zich stellen is wat dit jaar de grote verhaallijnen in Familie zullen zijn. De makers van Familie houden de kijkers al een tijdje aan het lijntje met een babyverwisseling van Mila, het dochtertje van Emma en Guido Van den Bossche. Onlangs werd duidelijk dat Guido niet de papa van Mila kan zijn maar er blijkt meer aan de hand te zijn: zo goed als zeker is Mila vlak na de geboorte in het ziekenhuis verwisseld. Maandagavond was nog te zien hoe de papa van een ander meisje bij Emma en Guido aanbelde met de melding dat hij niet de biologische papa van zijn dochtertje kan zijn. De oplossing lijkt dus binnen handbereik te liggen maar voor een soap zou dat mogelijk net iets te eenvoudig zijn. Zal dit verhaal een happy end krijgen en krijgen de kijkers op vrijdagavond 29 juni de hereniging van Emma en Guido met hun échte dochter of krijgt dit verhaal een eerder dramatische afloop? Want Emma lijkt zich niet te kunnen verzoenen met het feit dat ze mogelijk haar huidige dochter zal moeten afgeven.

De afgelopen maanden deed Cédric, de zoon van Véronique Van den Bossche, het eerder rustig aan. De jongeman heeft het de laatste dagen echter weer moeilijk. De nare herinneringen aan de dood van June Vandamme komen weer naar boven. Cédric schoot twee jaar geleden June door – en daar zijn de kijkers hem vandaag de dag nog steeds dankbaar voor – maar Cédric heeft nog last van demonen die hem achtervolgen. Daarvoor is hij nu in behandeling bij Marie, die psychologe is. Maar het lijkt wel héél goed te klikken tussen Marie en Cédric. Krijgen die twee een nieuwe relatie? Dat zou wel eens een klap in het gezicht van Lars kunnen zijn die ook al wat met Marie had maar die wel vaker met andere vrouwen in bed duikt. Laten we niet vergeten dat hij een jaar geleden Véronique nog probeerde te overtuigen om voor hem te kiezen. Helaas voor hem en ook voor heel wat kijkers koos Véronique er toch voor om met Mathias Moelaert te trouwen. Dat huwelijk heeft niet lang weten stand te houden: Véronique en Mathias gingen uiteen maar vrijdag verraste Mathias Véronique door een nieuwe liefdesverklaring. Véronique wist niet wat haar overkwam maar gaf aan dat ze nog niet klaar was voor de relatie. En er is nog iemand die op relationeel vlak een klap in het gezicht krijgt en dat is Stan. Hij probeerde de afgelopen weken op alle mogelijke vlakken de relatie tussen Evy en Maarten te verbreken maar nu Maarten weer in het land is, bestaat de kans dat hij faalt. Of maakt de terugkeer van Maarten het net makkelijker om hem uit te schakelen?

Maandagavond kregen Stefanie en Ayo groen licht om te trouwen. De afgelopen maanden was er veel te doen om het schijnhuwelijk tussen de twee tortelduifjes. Stefanie heeft er echt alles voor over om vluchteling Ayo in het land te houden maar die laatste heeft blijkbaar een ander doel: in Groot-Brittannië geraken. Maandagavond kreeg de vluchteling een telefoontje van iemand die hem over de plas zou kunnen smokkelen. Laat Ayo Stefanie in de steek of trouwt hij alsof – in de seizoensfinale??? – met Stefanie? Indien er geen huwelijk komt, dan moeten we ons voorbereiden op alweer een stevige portie tranen want Stefanie heeft al héél veel pech in haar liefdesleven gekend. Menig mannelijke kijker zou zich met plezier opofferen om de plek van Ayo in te nemen en met Stefanie verder door het leven te gaan. We verwachten dat er op de één of andere manier toch nog een huwelijk zal volgen tijdens de seizoensfinale van Familie maar of dat er één met een happy end zal worden, dat is dé grote vraag.

Tot slot is er nog één vraag: waarom duikt de Brigitte - moeder van Lars en Amélie - vanavond op in Familie? Enkele maanden geleden verdween zij tijdelijk uit de soap nadat ze een bommetje dropte. Brigitte maakte duidelijk dat Amélie en Peter halfzussen zijn. Heeft zij eerstdaags weer straf nieuws waardoor één van de huidige verhaallijnen opnieuw een verrassend twist krijgt? De makers van Familie hebben straffe verhalen op de planning staan en op enkele van die verhalen zullen we wellicht pas in de loop van de maand september een antwoord krijgen.

Meer nieuws over:

Familie

Gerelateerde foto's:

Seizoen 28 week 23

Familie - Lint - 17/01/2019

Seizoen 28 week 22

Familie - Lint - 09/01/2019

Midseason-finale

Familie - Lint - 04/01/2019

Seizoen 28 week 21

Familie - Lint - 31/12/2018

Seizoen 28 week 20

Familie - Lint - 24/12/2018

Seizoen 28 week 19

Familie - Lint - 20/12/2018

Seizoen 28 week 18

Familie - Lint - 12/12/2018

Seizoen 28 week 17

Familie - Lint - 05/12/2018

Seizoen 28 week 16

Familie - Lint - 29/11/2018

Seizoen 28 week 15

Familie - Lint - 21/11/2018