.
Michaël Pas
dinsdag 18 april 2023

Dit deed Michaël Pas om Lauren Versnick te “ontgroenen”

Met een rugzakje op de set verschijnen

Ze droomde er altijd van om actrice te worden. En haar droom werd werkelijkheid met de hoofdrol in de straffe serie ‘Déja vu’.

Maar iedereen verwacht ook wel dat zo’n rol heel wat druk met zich meebrengt. “Druk is er altijd. Maar het was sowieso een voordeel dat ik wist dat ik met heel goede en ­ervaren acteurs op de set zou staan”, vertelt Lauren aan Het Nieuwsblad.

Zo geniet ze van de momenten waar ze met Ruth Becquart op de set staat. “Dat is een idool van mij”, aldus Lauren. “Het is enerzijds heel fijn om met zulke ­vakmensen te mogen werken en de stiel van hen te kunnen absorberen. Ik heb die kilometers nog niet, uiteraard”, geeft Lauren toe aan Het Nieuwsblad.

Anderzijds wou ze niet volledig als ‘groentje’ op de set komen en dus heeft ze Michaël Pas gevraagd om haar te coachen voor de rol van Eva.

“We zijn door alle afleveringen gegaan en hebben elke week samengezeten om de scènes van die draaiweek door te nemen en verschillende dingen uit te proberen. Zo had ik toch iets in mijn rugzakje als ik op de set verscheen”, onthult Lauren.

Bio van Michaël Pas

Meer Over:

Michaël Pas Déjà Vu